Právě si prohlížíte Zářijové aktuality OSAC 18.09.2015

Zářijové aktuality OSAC 18.09.2015

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé,

letní potápěčská sezóna byla pestrá, někteří se nořili v teplých domácích vodách, ale desetičlenná parta OSAC se potápěla v moři na jihu Francie. Krásné obrázky nafotil Jirka Ryska. Na pár z nich se podívejte do Fotogalerie, kde najdete i odkaz na celou kolekci. Všichni účastníci si akci pochvalovali, takže v pátek na bazénu je lze vyzpovídat a dozvědět se jaké to bylo na katamaranu Belina a v moři pod ním.

Také proto připomínáme: pravidelné bazénové páteční tréninky OSAC začínají vždy v 19:00. Přiveďte sebou i své přátele a děti (vstup zdarma), máme k dispozici celý areál s oběma bazény.

Podzimní potápění je obvykle v našem regionu stereotyp: Lomeček nebo Okrouhlé Hradiště nebo Hrachy. Vítaným zpestřením je proto opětovná poptávka na zájem o potápění na Americe. (Lomy Velká Amerika u obce Mořina okres Beroun). Navrhovaný program je dvoudenní, tj. sobota a neděle s přespáním ve stanech. Pokud máte zájem, sdělte vám vyhovující termín emailem Petrovi Leitnerovi.

K potápění je samozřejmě potřebná potápěčská výstroj. Zatím poslední nabídka prodeje (viz tento web) byla úspěšná, většina je již prodána, zbývá: 2,5mm short vel.XL a zátěžový postroj. Zájemci ozvěte se. 

Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec

Napsat komentář