Právě si prohlížíte Prosincové potápěčské zprávy klubu OSAC k 23.12.2021

Prosincové potápěčské zprávy klubu OSAC k 23.12.2021

Ahoj kamarádi potápěči OSAC!
Obsah obrázku exteriér, červenáPopis byl vytvořen automaticky
Ve čtvrtek 16.12.2021 jsme se společně rozloučili s Radkem Němečkem. Potápěčská parta tří desítek kolegů a přátel z našeho klubu OSAC se smutečním věncem se sešla na Ústředním hřbitově k účasti na smutečním obřadu. Pohřeb našeho kamaráda Radka Němečka byl jako rozloučení dojímavě vzpomínkový. Při obřadu k přítomným promluvili oba jeho synové, které známe z doby, když byli v našem klubu jako kluci. Ve svém proslovu vzpomínali na celý život svého táty a momenty společného rodinného štěstí a lásky, připomněli, co je táta naučil, jak společně sportovali a plánovali budoucnost…
 
Obsah obrázku text, vizitkaPopis byl vytvořen automaticky
 
V sobotu 11.12.2021 se konalo avizované Mistrovství České republiky v podvodním fotografování v bazénu v Rokycanech. Známý fotograf a zkušený potápěč Bohumír Kráčmar za Svaz potápěčů ČR opět výborně zorganizoval v pěkném prostředí rokycanského bazénu soutěž. ,Vítězem v hlavní kategorii se stal výborný fotograf a náš kolega potápěč Milan Solčanský z Rokycan. Výsledky se soutěžními a několika mými reportážními fotografiemi jsou na FB Svazu českých potápěčů.
 
 
  
Obsah obrázku exteriér, voda, plavání, vodní sportyPopis byl vytvořen automatickyVe stejný den tj. v sobotu 11.12.2021 uspořádali přátelé potápěči z klubu Triton Beroun v lomu Velká Amerika tradiční poslední ponor sezóny pro veřejnost. Z našeho klubu OSAC tam přijela parta  s Pepou Kotěšovcem a užili si pěkný ponor ve studené, ale mimořádně čisté průhledné vodě lomu. Výborné Pepovo fotky jsem dal do Fotogalerie.
  
Obsah obrázku vodní sporty, plavání, oceánské dnoPopis byl vytvořen automaticky
A v neděli 19.12.2021 se konalo na Lomečku každoroční zdobení stromečku pondivers za účasti Petra Jandy a Pepy Kotěšovce z našeho klubu. Také pěkné a veselé vánoční fotky jsou na podívání a ktomu pro zajímavost i video na Lomeček aneb stromeček.MP4 | on-line video | Ulož.to (uloz.to)
  
Vzhledem ke covidovémmu omezení hromadných akcí jsme v klubu zrušili tradiční bazénový  vesele soutěžní potápěčský Vánoční večer OSAC, ale po debatě s kamarády v klubu uvažujeme (samozřejmě za podmínky striktního dodržení protiepidemických opatření) uspořádat (Po)Silvestrovský ponor OSAC v neděli 9. ledna 2022 na Lomečku. Další informace připravím a včas rozešlu.
 

Hezké sváteční vánoční dny

přeje za výbor OSAC Jarda Hudec 

 

Napsat komentář