Právě si prohlížíte Předvánoční potápěčské informace OSAC 3.12.2015

Předvánoční potápěčské informace OSAC 3.12.2015

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé,

nepřehlédněte zajímavé a užitečné informace OSAC v nákupně hektickém  předvánošním čase!

Stručně:

1) v pátek 18.12.2015 pořádá OSAC oblíbený soutěžně zábavný vánoční bazén pro děti, mládež i dospělé. Začínáme v 19:00 v malém bazénu a pokračujeme ve velkém a na závěr pro všechny odměny – ceny a dárky a vzájemné přání hezkých Vánoc ! Přijďte včas!!!

2) o týden dříve tj. v sobotu 12.12.2015 pojedeme na Ameriku, kde se bude konat každoroční setkání příznivců potápění, začíná se tam v 9:00 a končí ve 13:00. Pod vodou bude na potápěče čekat příjemné překvapení. Na břehu bude malá polní kuchyně i pro nepotápěče, kteří budou mít hezký výlet.

3) Tradiční předSilvestrovský ponor OSAC bude na Lomečku v neděli 27.12.2015. Stejně jako každý rok nás čeká určitě výborná viditelnost, přípitek pod vodou a po ponoru příjemné posezení v hospůdce a výborný oběd – pozvání pro všechny potápěče i nepotápěče OSAC !

4) V současné době má náš klub OSAC řádně evidováno 141 členů, z toho 67 dětí a mládeže do 18ti let. Nedílnou součástí činnosti našeho potápěčského klubu jsou pravidelné bazénové tréninky potápění a plavání obsahující mimo jiné i výuku a výchovu bezpečného plavání a potápění zejména pro děti a mládež, k tomu je část bazénu pravidelně využívána skupinou dětí (všechny jsou řádnými členy OSAC) pod vedením trenéra Standy Kutheila a nyní máme po dohodě i dalšího trenéra Tomáše Janovského, také člena našeho klubu OSAC. Všechny děti se zájmem o výcvik plavání s ploutvemi, šnorchlování a základy potápění s potápěčskými přístroji mají k dispozici i výstroj OSAC – dva potápěčské komplety plus poskytujeme další vybavení (lahve apod.).

5) Pro všechny členy OSAC znovu připomínáme možnost zakoupení pěkných triček, polokošil a mikin OSAC v minimální ceně (dotované klubem) tričko 80Kč, polokošile 110Kč, mikina 160Kč. Podívejte se na http://www.osac.cz/prodej-osac-tricka-mikiny-rucniky-cepice-bundy-nasivky-samolepky

A protože vánoční čas umožňuje i potápěčům dárkové módní překvapení, osobně doporučuji (pozor nezištně!) moderní svetr s jelenem – hit roku !   viz  http://svetrsjelenem.cz

6) Pro připomenutí: v sobotu 5.12.2015 se koná v Rokycanském bazénu Workshop a Mistrovství ČR 2015 ve fotografování v bazénu. Pořádá SČP –  organizuje náš kolega, známý fotograf Bohouš Kráčmar (viz PAF Tachov)

Na setkání ve vánočním bazénu 18.12.2015 se těší a pěkné prosincové předvánoční dny přeje za výbor OSAC Jarda Hudec

 

Napsat komentář