Právě si prohlížíte Předprázdninové potápěčské zprávy OSAC 20.6.2018

Předprázdninové potápěčské zprávy OSAC 20.6.2018

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé,

o víkendu 15.-17.6.2018 jsme si užívali na Barboře. Bylo nás tam pětadvacet z PK OSAC, většina od pátku až do neděle.  Přes den potápění a slunění, večer pivko a grilování u ohně s kytarou.

Na několik fotomomentek z akce OSAC na VS Barbora se podívejte do Fotogalerie

Páteční bazénové tréninky OSAC končí poslední pátek v červnu tj. 29.6.2018, pokračovat budeme až po prázdninách (v červenci a srpnu je bazén SK Radbuza zavřený). Takže znovu v září, konkrétně v pátek 7.9.2018 od 19:00.

O akcích OSAC v červenci a srpnu vás budeme informovat zde na webu a emaily.

A na závěr ještě k GDPR:

Jak jistě víte, nařízení Evropského parlamentu o ochraně osobních údajů je v ČR platné od 25.5.2018.  Zjednodušeně vyjádřeno, musíme od všech členů OSAC znovu mít podepsaný souhlas se zpracováním jejich osobních údajů (i když jej již máme na přihláškách do klubu…), ale musí to být na samostatné listině s informací, že se člen klubu s uvedeným nařízením seznámil atd.  Týká se to všech členů klubu, i dětí, za které to musí podepsat rodič. Formuláře k podpisu vám připravíme tj.vytiskneme a pošleme, případně osobně předáme v září na bazénu.

Můj osobní názor je, že veškerý humbuk kolem GDPR v ČR je uměle vytvářená hysterie ze strany přiživujících se „poradců“. 

Za výbor OSAC přeji hezké letní potápění

Jarda Hudec, předseda PK OSAC Plzeň 

 

 

 

 

 

Napsat komentář