Právě si prohlížíte Pozvání na tradiční (po)silvestrovský=novoroční ponor OSAC v neděli 9.1.2022

Pozvání na tradiční (po)silvestrovský=novoroční ponor OSAC v neděli 9.1.2022

Ahoj kamarádi potápěči a kluci a děvčata z klubu OSAC, rodiče a přátelé,
 
zveme vás k účasti na tradičním ponoru pořádaném naším klubem OSAC vždy na přelomu roku v lomu Lomeček ve Starém Klíčově u Domažlic.
 
Akce koná v neděli 9. ledna 2022 v areálu lomu Lomeček, kde se sejdeme mezi 10 a 11 hod., aktivní potápěči se zanoří a ostatní účastníci je mohou pod vodou sledovat z naší pozorovatelny a nebo využít čas k procházce a prohlídce areálu.  Jsme domluveni se správcem Zdeňkem Zrůstem, že bude možnost koupit si občerstvení. Čas využijeme k vyprávění si o zážitcích z Vánoc a silvestrovské oslavy. Po vynoření potápěčů si spolu připijeme a popřejeme k novému roku 2022 a samozřejmě nebude chybět ani společné fotografování pod klubovou vlajkou OSAC!
Vzhledem z protiepidemickým opatřením MZ ČR a v souladu se zásadami zdravého rozumu budeme při našem setkání dodržovat 1,5m rozestupy. Na akci mohou přijet jen zdraví účastníci splňující jednu z podmínek O N (T) tj. očkovaní nebo po nemoci covid 19 nebo s testem PCR. Pochopitelně také proto nemůžeme mít hromadné posezení uvnitř hospůdky, ale využijeme přední prostor pod střechou.
Protože správce Z. Zrůst jako obvykle potřebuje znát předem počet účastníků, napište mi nebo zavolejte.
 
Těšíme se na setkání s vámi se všemi členy i nečleny a rodiči dětí z klubu OSAC na Lomečku v neděli 9.1.2022!


Zdraví vás za výbor OSAC Jarda Hudec
 
A ještě důležitá informace pro členy OSAC a rodiče dětí:
Výbor OSAC s trenéry se v těchto dnech bude rozhodovat o možnosti obnovení našich pátečních klubových tréninků dospělých a mládeže v bazénu SK Radbuza. Rozhodnutí vám obratem sdělíme emailem a na webu OSAC.
 
 

  

Napsat komentář