Právě si prohlížíte Potápěčské zprávy OSAC v době pandémie ke dni 2.4.2020

Potápěčské zprávy OSAC v době pandémie ke dni 2.4.2020

 Ahoj potápěči OSAC, rodiče a přátelé,

všichni jsme denně informováni o vývoji pandemie a snažíme se co nejlépe ochránit před infekcí. Bohužel nikdo neví, kdy se situace vrátí do normálu, ale věříme, že se brzy náš každodenní život zlepší a budeme mít čas a možnost věnovat se i sportu.  

Zatím alespoň pár informací o potápění:

1) Bazénové tréninky potápěčského klubu OSAC jsou zrušeny do odvolání, o znovu zahájení budeme včas informovat.

2) Na webu SČP  www.svazpotapecu.cz jsou velmi důležité informace o opatření a doporučení mezinárodních potápěčských institucí a organizací. Někdo si může myslet, že to jsou všeobecně známé rady a pokyny, ale v tomto případě se určitě vyplatí si tam přečíst například:

COVID-19: Doporučení prevence pro naši potápěčskou komunitu

nebo

Prohlášení Evropská hyperbarická společnosti EUBS vzhledem k pandemii COVID-19

nebo

Text nadace DAN zaměřený na potápěče v období pandemie COVID- 19

3) Velmi inspirativní pro nás sportovce prakticky „izolované“ doma je na webu aktivita Národní sportovní agentury (NSA). Spustila na svých stránkách www.agenturasport.cz  soubor videí a metodických výstupů jednotlivých sportů a sportovních svazů. Každý zde najde inspiraci, jak si zasportovat i doma, nebo venku. Pokud někdo z vás umí natočit video na téma Sportovní příprava a trénink potápěče sólo doma (nyní v době pandemie), tak jej pošlete do NSA a na SČP. A nebo se mi ozvěte a natočíme to

 

4) Možná vás bude zajímat, co dělají trenéři potápění našeho klubu OSAC, když se v pátek nemůžeme potkávat. Tak jako příklad posílám foto jaké jsme si vyrobili potápěčské roušky

 

 5) A na závěr: K 31.3.2020 je nás v klubu OSAC zatím celkem 102 členů se zaplacenými členskými příspěvky 2020. Průkazky vydáme všem, jakmile bude zprovozněn bazén.

Za výbor OSAC přeje všem klidné nervy a pevné zdraví

předseda Jarda Hudec

PS

V případě dotazů apod. mne, prosím, kdykoliv kontaktujte na mobilu 774414100 nebo emailem  hudec@osac.cz

 

 

 

Napsat komentář