Právě si prohlížíte Potápěčské zprávy OSAC 7.6.2016

Potápěčské zprávy OSAC 7.6.2016

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé,

 1) V pátek odjíždí parta OSAC na víkend do Výcvikového střediska Svazu českých potápěčů Barbora v Oldřichově u Teplic. Seznam včetně ubytování připojuji – ještě je možné se u mne přihlásit. Máme rezervované celé středisko, vybavení je komfortní – 4lůžkové pokoje s povlečením, velká společenská místnost s TV a Wifi, kuchyňka s lednicemi, nádobím, vařičem, el. konvicí  atd., koupelny se sprchami (teplá voda) a WC. Oplocená zahrada s parkovištěm, trávníkem s houpačkami, ohništěm, před vchodem do budovy posezení. Podívejte se na virtuální prohlídku na webu http://www.svazpotapecu.cz/stranka-vycvikove-stredisko-barbora-44 . Upozorňuji: vezměte si sebou jídlo a pití (voda v objektu není pitná). Příjezd do VS Barbora v pátek 10.6.2016 cca po 16 hod. Odjezd v neděli 12.06.2016 del domluvy cca po 15 hod.

U správce v objektu možnost nafoukání vzduchem tl. lahví a zapůjčení výstroje. Ponory z pontonu podle trasových lan – viz plánek potápěčského polygonu.

2) Minulý klubový OSAC víkend 28. a 29.05.2016 v lomu Velká Amerika se náramně povedl. Fotografie jsou na webu www.osac.cz , video připravuji.

3) Bazénové tréninky OSAC pokračují jako obvykle tj. v pátek od 19:00 do 20:30 až do 24.06.2016. Potom zase až po školních prázdninách od 2.září 2016.

4) Veliké poděkování za dosavadní tréninkovou péči o skupiny 35 našich nejmladších členů OSAC tj. dětí do 15ti let patří našim trenérům mládeže: Standovi Kutheilovi, Janě Pachmannové a Tomáši Janovskému. V rámci klubového projektu Příprava bezpečného plavání a potápění mládeže OSAC byli Standa, Jana a Tomáš oficiálně jmenováni Trenéry mládeže OSAC. O náš Projekt bazénové přípravy potápěčské mládeže OSAC má zájem SČP. V září bude Projekt v bazénu pravidelně pokračovat.

5) Sledujte náš web www.osac.cz , kde zveřejňujeme nejnovější klubové potápěčské zprávy.

 

Za výbor OSAC zdraví předseda Jarda Hudec

 

Napsat komentář