Právě si prohlížíte Potápěčské novinky OSAC 15.09.2016

Potápěčské novinky OSAC 15.09.2016

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši kamarádi a příznivci,

již zítra v pátek 16.9. 2016 pokračují naše pravidelné bazénové tréninky, parta mládeže vedená trenéry Standou Kutheilem, Tomášem Janovským a Janou Pachmannovou má svůj program projektu Mladý sportovec, ostatní členové OSAC jako obvykle volné plavání a potápění a děti celý malý bazén. NEZAPOMEŇTE SI SEBOU PRŮKAZKY OSAC – bez nich nesmíte do bazénu! Případný doprovod se předem u vrátnice u mne nebo jiného člena výboru zapíše!
Na výboru OSAC jsme připravili plán mimořádných akcí OSAC na podzimní a zimní období mj. i s ohledem na rozvrh extraligových hokejových zápasů v Plzni (kvůli parkování před bazénem):
PÁ 14.10. 2016 19:00 Soutěžně zábavný bazén OSAC
PÁ 9.12 nebo 16.12. 2016 19:00 Předvánoční soutěžně zábavný bazén OSAC
K tomu jsme domluvili termíny údržbových ponorů OSAC na Lomečku:
ST 28.09.2016 , ČT 17.11.2016 a předsilvestrovský ponor OSAC v PÁ 30.12.2016
Člen OSAC Honza Ryba nám věnoval 2 učebnice potápění „konkurenčních“ systémů (PADI a IANTD), zájemcům zapůjčím. A k tomu přidal botičkové bazénové ploutve vel. 44-45 (viz foto). Zájemci hlaste se u mne.
Obohatili jsme klubové potápěčské vybavení o další 3l tlak. láhev (zapůjčena ze Svazu českých potápěčů) a dále jsme pro klub
zakoupili další 2 kompletní soupravy pro 
mládež (jacket+automatika s manometrem). Již zítra je přivezu na bazén. Výstroj je doplněna nákupem šedesáti nových triček OSAC!
Financování nejen tohoto potápěčského vybavení nám umožňují dotace, které jsme vyjednali v rámci projektu Mladý sportovec a projektu Companius. Další příspěvky jsou získány od ČOV prostřednictvím Svazu českých potápěčů. Získat uvedené dotace je sice administrativně a manažersky náročné, ale jsme rádi, že se to podařilo ku prospěchu činnosti členů našeho klubu OSAC. Poděkování si zaslouží hlavně členové výboru, kontrolní komise a trenéři mládeže.
Zdravím
Jarda Hudec, předseda PK OSAC

Napsat komentář