Právě si prohlížíte OSAC Plzeň vánoční bazén 18.12.2015

OSAC Plzeň vánoční bazén 18.12.2015

 Veselý soutěžně zábavný vánoční večer našeho potápěčského klubu OSAC v bazénu v pátek 18.12.2015 s velmi početnou účastí (přes šest desítek) dětí a dospělých.

Akci pečlivě připravili členové výboru OSAC, a proto nejdříve mé velké poděkování kolegům: Jardovi Šimůnkovi, Radkovi Němečkovi, Vláďovi Levému, kterým velmi pomohli Jindra Tomáš, Pepa Aubrecht a další členové OSAC. Krásný vánoční stromek vyzdobil Standa Kutheil, při soutěžích asistovali například Petr Viktora, Adam, Jarda Sejpka, fotografovali především Jindra s Lubošem Pauliny. A pomáhali ještě další…

Perfektní spolupráce a podpora v soutěžních družstvech fungovala, dospělí potápěči byli vedoucími jednotlivých týmů, závodilo se naplno! Všichni hlasitě fandili, (pokyny jsem musel hlásit megafonem). Vše začalo v malém bazénu, kde si děti v jednotlivých disciplínách vyzkoušeli své plavecké schopnosti i obratnost a na závěr si každé dítě vylovilo poklad = zlatou minci! A k ní tekutý dárek ve formě lahve limonády. V soutěžení pokračovali větší děti v šesti družstvech doplněných dospělými potápěči ve velkém bazénu. Závody vyvrcholily hromadným výlovem tekutého pokladu – plechovek s kolou pro děti a piva pro dospělé.

Závěrečné vyhlašování vítězů bylo mohutné = vyhráli všichni, a proto pěkné dárky a ceny dostali všichni účastníci. Společným fotem u stromečku jsme zakončili moc pěkný vánoční bazénový večer OSAC! Podívejte se na fotky do Fotogalerie stačí jen kliknout.

Krásné Vánoce všem přeje za celý klub OSAC Jarda Hudec

 

 

 

 

 

Napsat komentář