Právě si prohlížíte Novinky potápěčského klubu OSAC Plzeň 6.2.2016

Novinky potápěčského klubu OSAC Plzeň 6.2.2016

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé,

pranostika uvádí: „Únor bílý, pole sílí“, ale nejbližší zasněžená potápěčská lokalita = Lomeček je opět bez sněhu. Ještě koncem ledna stihli pracovní ponor v malebně zasněženém lomu čtyři kluboví potápěči Asfalt, Miloš, Jindra a Renata. Patří jim poděkování, protože vyčistili průzory a zkontrolovali pozorovatelnu a keson včetně lan atd. Pár fotek je ve Fotogalerii.
V uplynulém týdnu byly zimní školní prázdniny, a proto nás bylo na bazénu méně. Využil jsem to pro vyzkoušení různých režimů fotoobrázků z tréninku OSAC, které jsou rovněž ve Fotogalerii.
Novou zprávou je objednání rezervace víkendového pobytu pro náš klub OSAC ve výcvikovém středisku SČP Barbora u Teplic. Navrhované termíny v květnu byly již dříve obsazené Výcvikovou komisí SČP, takže varianty jsou 29.4.-1.5.2016 nebo 10.6.-12.6.2016. Pro definitivní rozhodnutí potřebujeme váš názor – stačí mi poslat e-mail.
Připomínám, že máme předběžně domluvenou Ameriku jen pro OSAC na sobotu a neděli 28.-29.5.2016.
A na závěr: Svaz českých potápěčů vydal další číslo populárního zpravodaje   eNemo 4/2015. K dispozici je mj. na našem webu www.osac.cz v rubrice     eNemo Bulletin SČP .
Připomínáme: nezapomeňte si urychleně zaplatit členské příspěvky na rok 2016 a vyzvednout si Průkazku OSAC. Bez ní nebude možný vstup na bazén!
Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec

Napsat komentář