Právě si prohlížíte Novinky OSAC 18.05.2010

Novinky OSAC 18.05.2010

 

Dne 17.05.2010 jsme podepsali Darovací smlouvu v RWE- projekt Companius = dar 20.000,- Kč k čerpání na plavecké, potápěčské a záchranné pomůcky pro klub  v rámci našeho projektu Bezpečné plavání a potápění dětí a mládeže OSAC Plzeň.
V sobotu 29.05.2010 máme plánovanou akci OSAC na Lomečku: 4.výročí znovuzanoření kabiny OSAC Atlantic+ umístění znaku SČP na kabinu, které provede pozvaný prezident SČP MUDr. Pavel Macura. Program pro potápěče OSAC a jejich doprovod je připravován, rezervace Lomečku je u Zdeňka Zrůsta zajištěna. Čeká nás nově upravené prostředí základny, chutné občerstvení, promítání potápěčských filmů a hlavně čistá voda a prima zábava. Zveme všechny členy klubu OSAC a také jejich doprovod a kamarády.
Tento týden od čtvrtka do neděle je v Tachově tradiční mezinárodní festival potápěčských filmů a fotografií PAF Tachov.. Bude se tam promítat jako nesoutěžní film Záchrana andělíčka=akce OSAC, přijeďte se podívat!
 
 
 
Intenzivně pokračují práce na našem projektu Kontrolní potápěčské kabiny (pozorovatelny) pro Polygon SČP v Lomečku.
Jirka Ryska mne svým počítačovým modelem s fotomontáží inspiroval k simulaci jak z Verneovky 🙂
Hádejte: kdo plave kolem "citronu"? Jako nápovědu uvádím, že je to člen našeho klubu, který se noří pod ledem i bez sucháče! 
 
 
 

 

Napsat komentář