Právě si prohlížíte Nejnovější zprávy OSAC 31.7.2015

Nejnovější zprávy OSAC 31.7.2015

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé!
Nejnovější zprávy začínáme poděkováním devítičlenné partě potápěčů OSAC, která v neděli 26.07.2015 odpoledne provedla pracovně velmi náročnou údržbu kesonu OSAC Atlantic v Lomečku. Více než hodinové čistění pláště kesonu a zejména vnitřku kesonu od usazenin a naplavenin stálo spoustu sil. Celou pracovní akci pozorovali dva jeseteři a jeden candát (podívejte se do Fotogalerie). Z kesonu jsme nejprve odpustili část vzduchu, stěny, podlahu a lavičky omyli a okartáčovali a nakonec byl keson znovu kompresorem naplněn čerstvým vzduchem. Potápěči Pepa Aubrecht, Jarda Šimůnek, Pavel Tomšík, Wendy Matějka, Jiřina Brychta, Radek Němeček, Jirka Nováček, Pavel Uhlíř a Jarda Hudec spolu s doprovodem (Lenka a Jolana) po ponoru zcela zaslouženě dostali od Zdeňka Zrůsta zdarma výborné steaky s hranolky a navíc chodský pouťový koláč a od Jolany sladkou bombu: buchtu s kokosem.   
 
Další zajímavou zprávou je odkaz na nové vydání potápěčského bulletinu Svazu českých potápěčů  eNEMO 2/2015. Pozorní čtenáři v něm najdou i zprávu a fotky z našeho klubu OSAC. Viz rubrika na našem webu www.osac.cz
 
A na závěr rád uveřejňuji nabídku odprodeje věcí z potápěčské výstroje našeho zesnulého kamaráda a člena klubu OSAC Jozefa Hajdu (zemřel 7. ledna 2012 po dlouhé a těžké nemoci). Pepa byl výborný parťák pod i nad vodou, jezdil s námi na Lomeček, na Barboru, na Slovensko a další potápěčské akce,  chodil pravidelně v pátek na bazén zaplavat a popovídat si a když bylo třeba, vždy pomohl a poradil. Nyní jsem s paní Hajduovou věci (neopreny jsou zcela nové) nafotil a přidal popisky včetně nabídkové ceny přednostně pro členy našeho klubu OSAC. Vše je umístěno na našem webu v samostatné rubrice www.osac.cz/akcni-prodejni-nabidka-zanovniho-potapecskeho-vybaveni.
 
Zájemce prosím, aby mne kontaktovali.

S přáním pěkných letních dnů za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec 

 

 

Napsat komentář