Právě si prohlížíte Letní zprávy potápěčů OSAC 4.8.2018

Letní zprávy potápěčů OSAC 4.8.2018

Ahoj potápěči,
vedra sužují nejen tuzemské i zahraniční potápěčské lokality. Toto letní období není pro potápění v našich lomech a přehradách ideální: horko při oblékání výstroje a neoprénu či sucháče, voda „kvete“ sinicemi a podobně. U moře je to samozřejmě lepší, ale i tam jsou mimořádná vedra. Řada z nás se proto těší na chladné pozdně letní a podzimní ponory.
Prozatím si můžete mezi „zpocenými“ letními ponory přečíst nové číslo (2/2018) potápěčského bulletinu eNemo, který vydává Svaz českých potápěčů. Najdete jej zde na webu v rubrice http://www.osac.cz/enemo .  
Průběžně se na náš klub obrací zájemci o koupi či prodej potápěčského vybavení. Připomínám proto, že je všem k dispozici na našem webu OSAC rubrika „Akce: prodej vybavení“, kde lze zveřejnit vaši nabídku. Stačí mi poslat text a foto nabízené věci. Aktuálně je v nabídce kompresor Star II, 220 bar, plnění 120 l/min, atd.  
Nový školní rok začne sice až za měsíc, ale již nyní zejména rodičům a jejich dětem připomínáme, že od 7. září pokračují naše pravidelné páteční potápěčské tréninky v bazénu Radbuza. Znáte-li další děti = zájemce o vstup do klubu a výcvik v bazénu, řekněte jim, ať se jejich rodiče včas ozvou na můj email nebo mobil, protože kapacita je omezena prostorem v bazénu a počtem trenérů.
A na závěr jedna výzva pro velké zkušené potápěče případně i malé začátečníky: pošlete nám své fotografie z letního potápění. Zveřejníme je a nejlepší oceníme dárkem. Svaz potápěčů propagaci potápění podporuje!

Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec    

Napsat komentář