Právě si prohlížíte Důležité zprávy pro potápěče a rodiče dětí klubu OSAC Plzeň k 20.10.2022

Důležité zprávy pro potápěče a rodiče dětí klubu OSAC Plzeň k 20.10.2022

Ahoj členové potápěčského klubu OSAC,
aktuálně je nás evidováno v klubu devadesát členů ve věku od šesti do důchodu…
Přes všechny obtíže a problémy způsobené inflačním zdražování cen mj. i „brutálním“ zdražení nájemného za bazénu, se výboru klubu OSAC podařilo finančně zajistit činnost klubu pro další období. Máme radost, že jsme mohli připravit další OSAC akce, o kterých vás takto informujeme:

1. zítra tj. v pátek 21.10.2022 se koná další náš pravidelný potápěčský trénink v bazénu SK Radbuza jako vždy od 19:00 do 20:30. Přijďte včas, v případě potřeby rozšíříme počet plaveckých drah.
2. Příští týden bude v pátek 28.10.2022 státní svátek. Podle zprávy od vedení SK Radbuza bude celý bazén 28.10.2022 uzavřen. Další náš trénink proto bude zase až v pátek 4.11.2022.
3. Trenér Josef Kotěšovec spolu s dalšími trenéry připravuje skupinu dětí na závody potápěčské mládeže klubů Atol Příbram, Triton Beroun a OSAC Plzeň v bazénu v Hořovicích. Závody se budou konat v sobotu 19.listopadu 2022 od 8:00 do 12:00 v pěkném moderním 25m bazénu. Závodit budou v jednotlivých kategoriích kluci a děvčata v plavání s ploutvemi na rychlost a na nádech na vzdálenost podle věkové kategorie. Pojedeme tam auty, na dopravě se trenéři domluví s rodiči. Rodiče mohou jít také do prostor bazénu a fandit. Atmosféra závodů je vždy výborná, jezdíme na tyto závody o putovní pohár již několik let a vždy se to dětem líbilo. Sebou bude potřeba pouze plavky, ručník, přezůvky, malá svačina a pití. Modrá klubová trička OSAC Plzeň ještě máme na skladě, stačí, když mi řeknete nebo napíšete potřebnou velikost (snad ještě nějaká menší čísla tam jsou…). Pro závodící děti z našeho klubu OSAC jsou zdarma.
4. Již teď se připravujeme na naši každoroční prosincovou akci OSAC v bazénu Radbuza: Vánoční soutěžní večer v bazénu (zábavné závody pro děti i dospělé), který se bude konat v pátek 16. prosince 2022 od 19:00 do 20:30. Pronajatý budeme mít celý velký bazén a pokud budou přítomny i nejmenší děti, tak bude i malý bazén! Všechny děti, které se zúčastní, dostanou dárek.
5. A s předstihem již plánujeme Klubový novoroční ponor OSAC na Lomečku na sobotu 7. ledna 2023! Po ponoru budeme mít všichni, tj. potápěči OSAC a jejich doprovod, společné posezení v hospůdce a samozřejmě obligátní společné foto s vlajkou OSAC.
Za výbor a trenéry Klubu OSAC
zdraví a klidné pohodové podzimní dny přeje
Jarda Hudec

 

 

Napsat komentář