Právě si prohlížíte Dobré potápěčské zprávy OSAC 15.04.2016

Dobré potápěčské zprávy OSAC 15.04.2016

Ahoj potápěči oSAC a naši přátelé a sympatizanti!

Příznivá zpráva nám přišla z Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy ČR. Kladně byla vyřízena naše žádost o dotaci na naši klubovou činnost pro děti a mládež v roce 2016. Administrativně a organizačně náročná práce s vypracováním žádosti a jejím prosazením se vyplatila. V současné době máme v klubu přes padesát členů ve věku do patnácti let. Základem jsou skupiny, kterým se systematicky věnují naši trenéři Standa Kutheil, Tomáš Janovský a Jana Pachmannová každý pátek v bazénu. Podmínky stále zlepšujeme – konkrétně tento týden jsme pořídili další kompletní potápěčskou soupravu dětské velikosti (žaket+ automatiku 1.a2.st. s manomentrem).Zavádíme metodický systém projektu Příprava bezpečného plavání a potápění pro děti a mládež OSAC. Tuto problematiku řešíme v rámci SČP tak, abychom využili dobré zkušenosti ze všech klubů, které se tím zabývají.

Příjemným povzbuzením je získání motivačních balíčků 2016 pro naše klubové členy – mladé potápěče do 15ti let. Balíčky (viz obrázek) dětem předáme v pátek 22.dubna večer v bazénu při příležitosti Soutěžně zábavného večera OSAC. Zveme vás tímto k účasti: do malého a velkého bazénu na tradiční soutěže v plavání a potápění. Organizátoři jsou jako obvykle Jarda Šimůnek, Vláďa Levý, Radek Němeček, pomáhat budou Jindra Tomáš , Pepa Aubrecht, Petr Chládek a já a další. Nejmenší děti do asi šesti nebo sedmi let budou závodit v malém bazénu a větší spolu s dospělými ve velkém bazénu. Všichni účastníci dostanou na závěr pěkné ceny!

A ještě krátká klubová informace z členské schůze OSAC, která se konala 12.4.2016: Schváleny byly zprávy o činnosti, hospodaření a revizi za rok 2015. Zvoleno bylo vedení klubu ve stejném složení jako dosud a potvrzen byl plán akcí a rozpočet na rok 2016. Pro členy, kteří se nezúčastnili schůze je dle stanov možný způsob vyjádření názoru per rollam tj. korespondenčně.

Za výbor zdraví

Jarda Hudec, předseda PK OSAC Plzeň

 

 

 

Napsat komentář