Právě si prohlížíte Aktuální letní zprávy pro potápěče a rodiče dětí v klubu OSAC 30.7.2021

Aktuální letní zprávy pro potápěče a rodiče dětí v klubu OSAC 30.7.2021

 

Ahoj potápěči a rodiče dětí v klubu OSAC,

 

v letní (stále ještě covidové) době dovolených a prázdnin jsme se jednotlivě rozjeli po celém Česku a někteří i do zahraničí k moři za potápěním a rekreací.

Naše hlavní letní společná potápěčská akce OSAC bude již avizovaná srpnová návštěva lomu Velká Amerika v neděli 22.8.2021.

Z organizačních důvodů je k dispozici lom na celý den jen v neděli. Letos tedy bude program pobytu jednodenní.

Celou neděli 22.8.2021 prožijeme potápěním a příjemným odpočinkem v atraktivním prostředí nejznámějšího středočeského lomu. Plánujeme tradičně pěkné letní počasí, zajímavé ponory a osvěžující plavání. A při odpočinku na břehu zajímavé vyprávění svých zážitků z prázdninových cest za ponory v tuzemských a zahraničních destinacích.

Sraz všech předem přihlášených účastníků bude v neděli dopoledne v 09:30, abychom mohli bez zdržování společně strávit celý den v lomu.

To znamená, že celodenní pobyt bude v neděli 22.8. od 09:30 do 15:00 (dle domluvy). Lom je rezervován jen pro náš potápěčský klub OSAC Plzeň pro konání potápěčského výcviku.

Akce se mohou zúčastnit jen předem (!) přihlášení členové OSAC, tzn. dospělí a děti samozřejmě i se svými rodiči. A také naši předem (!) přihlášení přátelé. (Členové OSAC si mohou pozvat své přátele, ale musí je jmenovitě předem přihlásit a ručit, že budou dodržovat pokyny stejně jako členové OSAC.)

Přihlášky pošlete emailem na mou adresu hudecjarda@gmail.com Do přihlášky všichni (tj. dospělí i děti) uveďte: Jméno, Příjmení, Rodné číslo, Mobil a uveďte, zda dolů do lomu pojedete Autem.

Přihlášku mi, prosím, zašlete nejpozději do pátku 13.8.2021.

Podrobné pokyny budou rozeslány emailem, proto stručně jen Program:

V neděli 22.8.2021 v 09:30 – příjezd k lomu – shromáždění všech předem přihlášených účastníků.

09:30-09:45 – vstup přihlášených účastníků po evidenci dle seznamu OSAC před vraty (J. Hudec a J. Šimůnek) a vjezd aut do lomu. 09:45 uzavření vrat Pozdější vstup do lomu nebude možný.

Konec pobytu v lomu všech účastníků akce OSAC-asi v 15:00 odjezd všech účastníků (čas dle domluvy)

Pro všechny účastníky akce OSAC platí aktuální protiepidemická opatření. Proto každý podepíše na prezenční listinu při vstupu do lomu Čestné prohlášení, že má očkování nebo negativní test nebo prodělal covid.

 

Další letní společnou akcí OSAC bude mimořádný trénink OSAC v bazénu SK Radbuza ve středu 25.8.2021 již od 18:00. Pro vstup nezapomeňte sebou členské průkazy OSAC. Případné dotazy mi pošlete na email nebo zavolejte na mobil.

A pravidelné páteční bazénové tréninky OSAC budou následovat: Již od pátku 3.9.2021 v obvyklém čase od 19:00 do 20:30, samozřejmě v režimu protiepidemických opatření.

K tomu je důležité připomenout, že vstup do bazénu bude možný jen pro členy, kteří budou mít doplacen celý členský příspěvek OSAC 2021 nejpozději do 1.9.2021. Vzhledem k růstu ceny smluvního nájmu bazénu SK Radbuza o 20% (!) a snížení státních finančních dotací pro sportovní činnost klubu je pro rozpočet klubu OSAC příjem z členských příspěvků důležitý. Doplatek nezapomeňte poslat na bankovní účet klubu OSAC u České spořitelny, a.s. 2384533349/0800, jako variabilní symbol uveďte rodné číslo bez lomítka a do textu jméno a příjmení. Viz informace na webu www.osac.cz v záložce Kurzy potápění, členství v klubu a příspěvky.

V případě zájmu o další společnou akcí OSAC by to mohl být víkendový pobyt ve zrenovovaném Výcvikovém středisku Svazu českých potápěčů Barbora u Teplic. Pokud bude dostatek zájemců z našeho klubu OSAC o pobyt ve VSB, tak projednáme rezervaci a akci uskutečníme. Pošlete mi zprávu o zájmu zúčastnit se a domluvíme to.

A na závěr potápěčská lahůdka: Pozvání na 14.srpna 2021 do Tachova na Mezinárodní festival potápěčských fotografií a filmů PAF Tachov od 14:00 do večera zakončený slavnostním vyhlášením vítězů a taneční zábavou. Více na www.paftachov.cz

 

 Za výbor OSAC zdraví a na setkání na Americe a potom v bazénu se těší

Jarda Hudec, předseda 

 

 

 

Napsat komentář