Právě si prohlížíte Aktuální informace pro potápěče OSAC 28.1.2019

Aktuální informace pro potápěče OSAC 28.1.2019

Ahoj potápěči OSAC,

upozorňujeme členy klubu a rodiče dětí:
1) v pátek 1. února 2019 se náš bazénový trénink OSAC NEKONÁ. Bazén bude uzavřen z důvodu konání plaveckých závodů SK Radbuza. Další trénink bude až v pátek 8.2.2019!
2) Svaz českých potápěčů vydal další číslo magazínu eNemo č.4/2018. Přečtěte si novinky a zajímavosti o potápění – magazín je zde na našem webu v rubrice eNemo
3) Včas v termínu do 31.1.2019 jsme na Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy ČR odeslali podrobné dokladové vyúčtování dotace 2018, a proto očekáváme co nejdříve vyhlášení rozhodnutí o přidělování dotací v programu Můj klub 2019 pro sportovní spolky, které trénují mládež. Doufáme, že i náš klub bude mezi nimi.
4) K datu 23.1.2019 mělo již 81 členů OSAC zaplacené členské příspěvky na rok 2019. Průkazky OSAC, opravňující vstup na bazén vydávám proti podpisu členům, kteří mají zaplaceno,  vždy v pátek u vrátnice od 18:30 do 19:00.
5) Skupinka 3 členů OSAC Luboš Paulini, Renata Černíková a Honza Ryba úspěšně absolvovala freedivingový kurz v Praze. Blahopřejeme! Podívejte se na hezké momentky do Fotogalerie zde na webu!
6) Připomínám naši akci OSAC na Lomečku v sobotu 9. února 2019 – trénink potápění v zimních podmínkách tj. pravděpodobně pod ledem. Pobyt na Lomečku je se Zdeňkem Zrůstem domluven s přespáním do neděle. Ponor je samozřejmě pouze pro potápěče s odpovídající kvalifikací a v režimu přísně respektující bezpečnostní směrnice CMAS SPČR. K tomu odkaz na http://www.osac.cz/bezpecnostni-pravidla-pro-potapeni-potapecskeho-klubu-osac-plzen
7) A ještě jedno připomenutí: Nabídka Petra Reitla na safari OSAC 2019 v Egyptě: z Hurghady, buď severní vraková cesta (Abu Nuhás, Thistlegorm, Rosali Moller atd), anebo na safari v Suezkém zálivu ( až 40 dostupných vraků). Když bude zájem, může Petr dohodnout termín i trasu, jarní termíny bývají levnější než podzimní, cena cca 600 Euro + letenka. Zájemci kontaktujte Petra Reitla
8) Rodičům dětí v našem klubu OSAC: Nezapomeňte, že všechny děti musí mít 1x ročně zdravotní lékařskou prohlídku (postačí od dětského, školního či obvodního praktického lékaře s upozorněním, že dítě plave a potápí se v bazénu s hloubkou max 2,5m). Kopii potvrzení odevzdejte co nejdříve vedoucímu trenérovi Josefu Kotěšovcovi.
 
Hezké zimní dny za výbor OSAC přeje vám všem¨
Jarda Hudec
 

Napsat komentář