Právě si prohlížíte Aktuálně z bazénového tréninku OSAC 26.01.2018

Aktuálně z bazénového tréninku OSAC 26.01.2018

Spokojenost s lednovou aktivitou členů OSAC mohou hodnotit členové výboru OSAC na výborové schůzi, kterou budeme mít 31.01.2018!

1) každý pátek v lednu byl v bazénu dostatečně velký počet trénujících potápěčů – malých tj. mládeže vedené trenéry Josefem Kotěšovcem s Vladimírem Kreisingerem, Tomášem Janovským a Janou Pachmannovou ve spolupráci Josefa Aubrechta a Radka Němečka, ale i velkých tj. dospělých členů OSAC. (Pamatujeme doby před pár lety, kdy bazén OSAC v lednu téměř "zel prázdnotou")

2) přesto, že čas na zaplacení členských příspěvků OSAC je do 28.02.2018, má již letošní příspěvek zaplaceno 85 členů! Těm již vydávám Průkazky OSAC. Známky k nalepení do Logbooků budou v únoru k dispozici.

3) Svaz českých potápěčů aktuálně připravil pro potápěčské kluby, které pracují s mládeži další kvalitní přístrojové vybavení z dodatku státní dotace –  nové  potápěčské automatiky a další potřebnou výstroj. Přidělenou výstroj pro náš klub přivezu z Prahy na začátku února.

Další klubové zprávy – zejména návrh plánu akcí OSAC pro rok 2018 (údržbový ponor na Lomečku, závody v bazénu, akce OSAC Amerika, norozeniny na Lomečku, pobyt OSAC ve VS Barbora, atd.) zveřejníme po projednání ve výboru.

Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec

   

 

 

 

Napsat komentář