Právě si prohlížíte Aktuálně info pro členy OSAC – 3.3.2010

Aktuálně info pro členy OSAC – 3.3.2010

  Akce „ponor" OSAC  v barokomoře:

Na schůzi OSAC nás informoval Jindra Plzák o možnosti "ponoru" v barokomoře. Kdo si chce vyzkoušet ponor až do 80m přihlaste se u Jindry Plzáka (728958770) nebo Jardy Hudce (739535770) nebo nám pošlete email.

Máme možnost navštívit komoru v Praze (http://www.ulz.cz/obl.html) v březnu některé pondělí odpoledne.

Zájemců je již sedm, komora je pro pět osob, takže se lze po 2 hodinách vystřídat. Cena je asi 500 Kč na osobu. Je nutné předložit potápěčské průkazy.     

    

 Stánek OSAC na Výstavě HLUBINA:

Ve Fotogalerii OSAC jsou obrázky z potápěčské výstavy HLUBINA, která byla o posledním únorovém víkendu v Praze i s účastí PK OSAC! Díky za exponáty = potápěčské fotografie patří Aleně Voráčkové, Petru Leitnerovi a Ríšovi Bartošovi!

Akce OSAC PPP:  

Připravujeme rozšíření našeho Potápěčského polygonu SČP v Lomečku (Starý Klíčov-Mrákov u Domažlic) o Podvodní Potápěčskou Pozorovatelnu. Před čtyřmi roky jsme brigádnicky zrenovovali a znovuzanořili legendární kabinu OSAC Atlantic, nyní chystáme opět pracovně náročnou a technicky mimořádnou akci – vyrobit a instalovat unikátní potápěčské zařízení určené pro pozorování výcviku potápěčů a podvodní fauny a flory v hloubce 6 až 8 metrů. Přípravu a výrobu organizuje Jirka Fruhauf s dalšími členy klubu OSAC – více si povíme na bazénu.

 

Napsat komentář