Právě si prohlížíte Aktuality OSAC 12.03.2015

Aktuality OSAC 12.03.2015

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé,

jaro se blíží (astronomická jarní rovnodennost bude 20. března) i když na teplotě vody v oblíbených potápěčských lokalitách to není poznat ( 4 až 5°C ) ,a proto je pro tuzemské potápění (bez sucháče) stále nejpříjemnější bazén (27,5°C), byť jen 2,48 m hluboký 🙂
Přesto již 21.02.2015 parta OSAC (Jirka Nováček, Pavel Uhlíř a Jirka Brychta) provedla údržbový ponor pozorovatelny na polygonu v Lomečku a chystáme další. Práce na čistění kesonu a vodicích lan a malé opravy jsou potřebné.
Pravidelné páteční tréninky OSAC v bazénu jsou stále více navštěvovány, pilně cvičí naši malí potápěči OSAC tj. kroužek dětí z DDM pod vedením Standy Kutheila (nové fotky jsou na webu OSAC), připravujeme OSAC bazénové akce – konkrétně v dubnu 24. opět potápění pro Sdružení pěstounských rodin.
V dubnu rovněž plánujeme členskou schůzi, bude ve čtvrtek 16.4.2015 od 18:30. Místo ještě upřesníme – vybereme nekuřáckou hospodu s vhodnou místností na schůzi.
Pro všechny naše členy OSAC (tzn. pro ty, kteří si již splnili svou členskou povinnost a zaplatili příspěvky na rok 2015) máme velké již dříve avizované překvapení:
OSAC pořídil pro členy klubové tašky pro nošení věcí na bazén – zjednodušené: bazénové tašky OSAC.
Jsou vyrobeny z velmi kvalitního pevného materiálu ve střihu a rozměrech, které jsme zadali ze zkušenosti a z porovnání dle potápěčských tašek renomovaných výrobců.
Na první fotografii vidíte bazénovou tašku OSAC s plnou výbavou a na druhé fotce je rozložen obsah.
 
 
 
A na konec to důležité: výbor OSAC rozhodl, že cena tašky pro členy OSAC je pouhých 250 Kč! (Obvyklá prodejní cena stejných tašek je 600 až 800 Kč).
 
A na závěr aktuální novinka ze Svazu českých potápěčů: Svaz si zřídil facebook na adrese https://www.facebook.com/svazpotapecu.cz
 
Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec
 
 

Napsat komentář